Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i kreirali ciljano oglašavanje.

Prijedorčanka

Dobro došli!

Da biste pristupili stranici morate biti punoljetni.

Pristupom na stranicu Prijedorčanke slaže se sa Uslovima korišćenja i prodaje i Politikom privatnosti.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Prijedorčanka

NISTE PUNOLJETNI

Pristup na stranicu Prijedorčanke Vam nije dozvoljen.

Upoznajte se sa Uslovima korišćenja i prodaje.

UŽIVAJTE ODGOVORNO

Ko će uskoro postati tata, pitaju te Novak & GAZDINA

BY Vaša Prijedorčanka 22.10.2021 blog
Ko će uskoro postati tata, pitaju te Novak & GAZDINA

Poštovati tradiciju, običaje svoga kraja i svoga naroda postulati su koje ne smijemo da zaboravimo ma koliko da nam ubrzani život diktirao nove trendove življenja. Koliko god žurili negdje, ipak se uvijek vratimo kući i tražimo energiju iz topline doma. Porodica i dom su utočište, izvor snage, motivacije i poštovanja. 

Ko zaboravi na svoje korijene, ostaće bez uporišta u svojoj zemlji i zauvijek će lutati baš kao balon pušten na vjetru, vječno izgubljen. Da ne bismo baš tako ostali izgubljeni, a vrednujući značaj porodice, našu novu kampanju posvetili smo osnovnim vrijednostima društva, a to je - porodica.

Novopečeni roditelji vrijeme je da zajedno proslavimo najljepši trenutak vašeg života jer u porodicu vam je došao GAZDA/RICA.

U saradnji sa Novakom Čičkovićem odlučili smo da poklonom iznenađenja obradujemo roditelje koji su dobili prinovu našom i vašom omiljenom GAZDINOM rakijom, ali i personalizovanom majicom koja će, naravno po običajima, biti i pocijepana, a rakija u zdravlje prinove popijena. Zdravicu vjerujemo da je kum već spremio ali tu je i Novak da pomogne ako treba.

Ono što je za vas bitno je da ako znate nekoga ko će uskoro postati roditelj, a blizak ste rod, kum ili kuma, prijavite se na Instagram profilu kod Novaka, javite mu se i saznajte naredne korake.

Naš zadatak je da vam priredimo iznenađenje, te da zajedno nazdravimo za zdravlje, sreću, za porodicu, a vaš da novog GAZDU/RICU odgajate da poštuju tradiciju, običaje i porodicu.

Hajde da zajedno slavimo trenutke koje život znače, da radosne trenutke skupa pretvaramo u najdraže uspomene.